Izjava o privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako www.webacdrops.com ("Site" ili "mi") prikuplja, koristi i otkriva vaše osobne podatke kada posjetite Stranicu ili kupujete na njoj.

Kontakt

Nakon pregleda ove politike, ako imate dodatnih pitanja, želite više informacija o našim praksama privatnosti ili želite uložiti pritužbu, kontaktirajte nas e-poštom na webbackdrops@163.com ili poštom koristeći detalje navedene u nastavku:

182 Ridge Road Apartman: K, South Brunswick, NJ, 08810, NAS.

Prikupljanje osobnih podataka

Kada posjetite Stranicu, prikupljamo određene podatke o Vašem uređaju, vašoj interakciji sa Stranicom i podatke potrebne za obradu Vaših kupnji. Također možemo prikupiti dodatne informacije ako nas kontaktirate radi korisničke podrške. U ovoj Politici privatnosti, sve podatke o pojedincu koji se može identificirati (uključujući podatke u nastavku) nazivamo "Osobnim podacima". Pogledajte popis u nastavku za više informacija o tome koje osobne podatke prikupljamo i zašto.

  • Informacije o uređaju
    • Svrha sakupljanja: da biste učitali web mjesto točno za vas i izvršili analitiku korištenja web mjesta radi optimizacije našeg web mjesta.
    • Izvor kolekcije: Prikuplja se automatski kada pristupite našem web mjestu pomoću kolačića, datoteka dnevnika, web svjetionika, oznaka ili piksela [DODAJTE ILI ODUZITE BILO KOJU KORIŠTENU OSTALU TEHNOLOGIJU PRAĆENJA].
    • Objavljivanje u poslovne svrhe: podijeljeno s našim procesorom Shopify [DODAJTE BILO KOGA DOBAVLJAČA S KIM DIJELITE OVE INFORMACIJE].
    • Prikupljeni osobni podaci: verzija web preglednika, IP adresa, vremenska zona, informacije o kolačićima, koje stranice ili proizvode pregledavate, pojmovi za pretraživanje i način na koji stupate u interakciju s web stranicom [DODAJTE ILI ODUZIMITE SVE DRUGE PRIKUPLJENE OSOBNE PODATKE].
  • Informacije za narudžbu
    • Svrha sakupljanja: pružiti vam proizvode ili usluge za ispunjavanje našeg ugovora, obraditi vaše podatke o plaćanju, organizirati otpremu i dostaviti vam račune i / ili potvrde narudžbe, komunicirati s vama, provjeriti naše narudžbe na potencijalni rizik ili prijevaru i kada su u skladu uz postavke koje ste podijelili s nama, pružit će vam informacije ili oglašavanje u vezi s našim proizvodima ili uslugama.
    • Izvor kolekcije: prikupljeni od vas.
    • Objavljivanje u poslovne svrhe: podijeljeno s našim procesorom Shopify [DODAJTE BILO KOJE DOBAVITELJE S KIM DIJELITE OVE INFORMACIJE. PRIMJERI, PRODAJNI KANALI, PLATNI PUTOVI, DOSTAVA I DOPUNA APLIKACIJA].
    • Prikupljeni osobni podaci: ime, adresa za naplatu, adresa za dostavu, podaci o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica [UMETNITE BILO KOJE DRUGE PRIHVATENE VRSTE PLAĆANJA]), adresa e-pošte i telefonski broj.
  • Informacije o korisničkoj podršci
    • Svrha sakupljanja:
    • Izvor kolekcije:
    • Objavljivanje u poslovne svrhe:
    • Prikupljeni osobni podaci: [UMETNITE BILO KOJE DRUGE INFORMACIJE KOJE PRIKUPITE: OFFLINE PODACI, KUPLJENI MARKETING PODACI / LISTE]
    • Svrha sakupljanja: pružiti korisničku podršku.
    • Izvor kolekcije: prikupljeni od vas
    • Objavljivanje u poslovne svrhe: [DODAJTE BILO KOJE DOBAVITELJE KORISTENE ZA PODRŠKU KUPCIMA]
    • Prikupljeni osobni podaci: [DODAJTE SVE IZMJENE GORE NAVEDENIH PODATAKA ILI DODATNE INFORMACIJE PO POTREBI.]

[UMJESTI SLJEDEĆI ODJELJAK AKO JE POTREBNO OGRANIČENJE STAROSTI]

Maloljetnici

Web mjesto nije namijenjeno osobama mlađim od [UMETNI DOB]. Ne prikupljamo namjerno osobne podatke od djece. Ako ste roditelj ili skrbnik i smatrate da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, obratite nam se na gornju adresu kako biste zatražili brisanje.

Dijeljenje osobnih podataka

Dijelimo vaše osobne podatke s pružateljima usluga kako bi nam pomogli u pružanju naših usluga i ispunjavanju naših ugovora s vama, kao što je gore opisano. Na primjer:

  • Shopify koristimo za napajanje naše internetske trgovine. Više o tome kako Shopify koristi vaše osobne podatke možete pročitati ovdje: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Vaše osobne podatke možemo dijeliti u skladu s važećim zakonima i propisima, odgovoriti na sudski poziv, nalog za pretres ili drugi zakoniti zahtjev za informacijama koje primamo ili na drugi način zaštititi svoja prava.
  • [UMETNITE INFORMACIJE O OSTALIM DAVATELJIMA USLUGA]

[UKLJUČITE SLJEDEĆI ODJELJAK AKO KORISTITE REMARKETING ILI CILJNU OGLASU]

Bihevioralno oglašavanje

Kao što je gore opisano, vaše osobne podatke koristimo kako bismo vam pružili ciljane oglase ili marketinške komunikacije za koje vjerujemo da bi vas mogle zanimati. Na primjer:

  • [UMETNI AKO JE PRIMJENJIVO] Koristimo Google Analytics kako bi nam pomogao da shvatimo kako naši kupci koriste Web stranicu. Ovdje možete pročitati više o tome kako Google koristi vaše osobne podatke: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/, Isto tako možete isključiti uslugu Google Analytics ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • [UMETNITE AKO KORISTITE MARKETING APLIKACIJU TREĆE STRANE KOJA PRIKUPLJA INFORMACIJE O AKTIVNOSTI KUPCA NA VAŠOJ STRANICI] Podijelimo informacije o vašoj upotrebi web mjesta, vašim kupnjama i vašoj interakciji s našim oglasima na drugim web stranicama s našim oglašivačkim partnerima. Neke od ovih podataka prikupljamo i dijelimo izravno s našim oglašivačkim partnerima, au nekim slučajevima i korištenjem kolačića ili drugih sličnih tehnologija (na što možete pristati, ovisno o vašem mjestu).
  • [UMETNITE AKO KORISTE SHOPIFY PUBLIKE] Shopify Audiences koristimo kako bi nam pomogli da prikazujemo oglase na drugim web-lokacijama s našim partnerima za oglašavanje kupcima koji su kupovali kod drugih Shopify trgovaca i koji bi također mogli biti zainteresirani za našu ponudu. Također dijelimo informacije o vašem korištenju web-mjesta, vašim kupnjama i adresi e-pošte povezanoj s vašim kupnjama s Shopify Audiences, putem koje drugi Shopify trgovci mogu davati ponude za koje biste mogli biti zainteresirani.
  • [UMESTITE OSTALE KORIŠTENE USLUGE OGLAŠAVANJA]

Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje djeluje, posjetite obrazovnu stranicu Network Advertising Initiative (NAI) na https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Možete isključiti ciljano oglašavanje putem:

[UKLJUČITE ISPUNJENE VEZE S KOJIH SE USLUGA KORISTI. ZAJEDNIČKE VEZE UKLJUČUJU:

  • FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
  • GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
  • Osim toga, neke od tih usluga možete isključiti ako posjetite portal za isključivanje Digital Advertising Alliance na: https://optout.aboutads.info/.

    Korištenje osobnih podataka

    Vaše osobne podatke koristimo da bismo vam pružili naše usluge, što uključuje: nuđenje proizvoda na prodaju, obradu plaćanja, otpremu i ispunjavanje vaše narudžbe te redovito informiranje o novim proizvodima, uslugama i ponudama.

    [UKLJUČITE SLJEDEĆI ODJELJAK AKO SE VAŠA PRODAVNICA NALAZI ILI IMATE KUPCE U EUROPI]

    Zakonska osnova

    U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka („GDPR“), ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora („EEA“), vaše osobne podatke obrađujemo na sljedećim zakonitim osnovama:

    [UKLJUČITE SVE ŠTO SE ODNOSI NA VAŠE POSLOVE]

    • Vaš pristanak;
    • Izvršenje ugovora između vas i web mjesta;
    • Poštivanje naših zakonskih obveza;
    • Da zaštitite svoje vitalne interese;
    • Izvršiti zadatak koji se provodi u javnom interesu;
    • Za naše legitimne interese, koji ne prevladavaju vaša temeljna prava i slobode.

    Zadržavanje

    Kada napravite narudžbu putem web stranice, zadržat ćemo vaše osobne podatke za našu evidenciju, osim ako i dok ne zatražite da te podatke izbrišemo. Za više informacija o vašem pravu na brisanje, pogledajte odjeljak "Vaša prava" u nastavku.

    Automatsko donošenje odluka

    Ako ste rezident EGP-a, imate pravo prigovoriti obradi koja se temelji isključivo na automatiziranom donošenju odluka (što uključuje profiliranje), kada to donošenje odluka ima pravni učinak na vas ili na drugi način značajno utječe na vas.

    We [NE / NE] sudjelovati u potpuno automatiziranom donošenju odluka koje imaju pravni ili na drugi način značajan učinak pomoću podataka kupaca.

    Naš procesor Shopify koristi ograničeno automatizirano donošenje odluka kako bi spriječio prijevaru koja nema pravni ili drugi značajni učinak na vas.

    Usluge koje uključuju elemente automatiziranog odlučivanja uključuju:

    • Privremena crna lista IP adresa povezanih s ponovljenim neuspjelim transakcijama. Ova crna lista postoji mali broj sati.
    • Privremena crna lista kreditnih kartica povezanih s IP adresama na crnoj listi. Ova crna lista postoji mali broj dana.

    Prodaja osobnih podataka

    [UKLJUČITE OVAJ ODJELJAK AKO JE VAŠA TVRTKA PODLOŽNA KALIFORNIJSKOM ZAKONU O PRIVATNOSTI POTROŠAČA I PRODAJE OSOBNE PODATKE KAKO JE DEFINIRANO KALIFORNIJSKIM ZAKONOM O PRIVATNOSTI POTROŠAČA]

    Naša web stranica prodaje osobne podatke, kako je definirano Kalifornijskim zakonom o privatnosti potrošača iz 2018. („CCPA“).

    [Umetnuti:

    • kategorije prodanih informacija;
    • AKO KORISTITE SHOPIFY PUBLICU: informacije o vašem korištenju stranice, vašim kupnjama i adresa e-pošte povezana s vašom kupnjom
    • upute kako odustati od prodaje;
    • prodaje li vaša tvrtka informacije o maloljetnicima (mlađima od 16 godina) i dobivate li potvrdnu autorizaciju;
    • ako pružate financijski poticaj za prodaju informacija, navedite informacije o tome koji je to poticaj.]

     

    Vaša prava

    [UKLJUČITE SLJEDEĆI ODJELJAK AKO SE VAŠA PRODAVNICA NALAZI U ILI AKO IMATE KUPCE U EUROPI]

    GDPR

    Ako ste stanovnik EGP-a, imate pravo pristupiti osobnim podacima koje imamo o vama, prenijeti ih na novu uslugu i zatražiti da se vaši osobni podaci isprave, ažuriraju ili izbrišu. Ako želite ostvariti ova prava, molimo kontaktirajte nas putem gore navedenih kontakt podataka. [ILI UMESTAJTE ALTERNATIVNE UPUTE ZA SLANJE Zahtjeva za pristup, brisanje, ispravak i prenosivost]

    Vaši će se osobni podaci u početku obrađivati ​​u Irskoj, a zatim će se prenositi izvan Europe na pohranu i daljnju obradu, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države. Za više informacija o tome kako su prijenosi podataka u skladu s GDPR-om, pogledajte Shopify-jevu GDPR bijelu knjigu: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

    [UKLJUČITE SLJEDEĆE DIJELO AKO VAŠE PODUZEĆE PODLEŽE ZAKONU O PRIVATNOSTI POTROŠAČA KALIFORNIJE]

    CCPA

    Ako ste stanovnik Kalifornije, imate pravo pristupa osobnim podacima koje imamo o vama (također poznatim kao 'pravo znati'), prenijeti ih na novu uslugu i zatražiti da se vaši osobni podaci isprave , ažuriran ili izbrisan. Ako želite ostvariti ova prava, kontaktirajte nas putem gore navedenih kontakt podataka. [ILI UMESTAJTE ALTERNATIVNE UPUTE ZA SLANJE Zahtjeva za pristup, brisanje, ispravak i prenosivost]

    Ako želite imenovati ovlaštenog agenta za podnošenje ovih zahtjeva u vaše ime, kontaktirajte nas na gornju adresu.

    Cookies

    Kolačić je mala količina podataka koja se preuzima na vaše računalo ili uređaj kada posjetite našu web stranicu. Koristimo brojne različite kolačiće, uključujući funkcionalne, izvedbene, reklamne i društvene medije ili sadržajne kolačiće. Kolačići poboljšavaju vaše iskustvo pregledavanja dopuštajući web mjestu da pamti vaše radnje i preferencije (poput prijave i odabira regije). To znači da ne morate ponovo unositi ove podatke svaki put kad se vratite na stranicu ili pregledavate s jedne stranice na drugu. Kolačići također pružaju informacije o tome kako ljudi koriste web stranicu, na primjer jesu li ih prvi puta u posjetu ili su česti posjetitelji.

    Sljedeće kolačiće koristimo za optimizaciju vašeg iskustva na našoj web stranici i za pružanje naših usluga.

    [Svakako provjerite ovaj popis s trenutnim Shopifyjevim popisom kolačića na izlogu trgovca: https://www.shopify.com/legal/cookies ]

    Kolačići potrebni za funkcioniranje trgovine

    Ime i Prezime funkcija Trajanje
    _daleko Koristi se u vezi s pristupom administratoru. 2y
    _sigurna_sesija_id Koristi se u vezi s navigacijom kroz izlog. 24h
    _shopify_country Koristi se u vezi s naplati. Sjednica
    _shopify_m Koristi se za upravljanje postavkama privatnosti korisnika. 1y
    _shopify_tm Koristi se za upravljanje postavkama privatnosti korisnika. 30min
    _shopify_tw Koristi se za upravljanje postavkama privatnosti korisnika. 2w
    _izlog_u Koristi se za olakšavanje ažuriranja podataka o korisničkom računu. 1min
    _praćenje_privole Postavke praćenja. 1y
    c Koristi se u vezi s naplati. 1y
    kolica Koristi se u vezi s košaricom. 2w
    košarica_valuta Koristi se u vezi s košaricom. 2w
    kolica_znak Koristi se u vezi s naplati. 2w
    kolica_ts Koristi se u vezi s naplati. 2w
    cart_ver Koristi se u vezi s košaricom. 2w
    provjera Koristi se u vezi s naplati. 4w
    checkout_token Koristi se u vezi s naplati. 1y
    dinamička_odjava_prikazana_na_košaricama Koristi se u vezi s naplati. 30min
    hide_shopify_pay_for_checkout Koristi se u vezi s naplati. Sjednica
    držati na životu Koristi se u vezi s lokalizacijom kupaca. 2w
    glavni_uređaj_id Koristi se u vezi s prijavom trgovca. 2y
    prethodni_korak Koristi se u vezi s naplati. 1y
    Zapamti me Koristi se u vezi s naplati. 1y
    siguran_customer_sig Koristi se u vezi s prijavom korisnika. 20y
    shopify_pay Koristi se u vezi s naplati. 1y
    shopify_pay_redirect Koristi se u vezi s naplati. 30 minuta, 3 tjedna ili 1 godine, ovisno o vrijednosti
    storefront_digest Koristi se u vezi s prijavom korisnika. 2y
    tracked_start_checkout Koristi se u vezi s naplati. 1y
    odjava_jedan_eksperiment Koristi se u vezi s naplati. Sjednica

    Izvješćivanje i Analytics

    Ime i Prezime funkcija Trajanje
    _odredišna stranica Praćenje odredišnih stranica. 2w
    _podrijetlo_preporučitelj Praćenje odredišnih stranica. 2w
    _s Iskoristite analitiku. 30min
    _shopify_d Iskoristite analitiku. Sjednica
    _shopify_s Iskoristite analitiku. 30min
    _shopify_sa_p Shopify analitika koja se odnosi na marketing i preporuke. 30min
    _shopify_h_t Shopify analitika koja se odnosi na marketing i preporuke. 30min
    _shopify_y Iskoristite analitiku. 1y
    _y Iskoristite analitiku. 1y
    _shopify_evids Iskoristite analitiku. Sjednica
    _shopify_ga Shopify i Google Analytics. Sjednica

    [UMESTITE OSTALE KOLAČIĆE ILI TEHNOLOGIJE PRAĆENJA KOJE KORISTITE]

    Duljina vremena na kojem kolačić ostaje na vašem računalu ili mobilnom uređaju ovisi o tome je li to "trajni" ili "sesijski" kolačić. Kolačići sesije traju dok ne prestanete pregledavati, a trajni kolačići traju dok ne isteknu ili se izbrišu. Većina kolačića koje koristimo trajni su i istječu između 30 minuta i dvije godine od datuma preuzimanja na vaš uređaj.

    Kolačićima možete upravljati i upravljati na razne načine. Imajte na umu da uklanjanje ili blokiranje kolačića može negativno utjecati na vaše korisničko iskustvo i dijelovi naše web stranice možda više neće biti u potpunosti dostupni.

    Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali možete odabrati želite li ili ne prihvatiti kolačiće putem kontrola preglednika, koje se često nalaze u izborniku "Alati" ili "Postavke" vašeg preglednika. Za više informacija o tome kako promijeniti postavke preglednika ili kako blokirati, upravljati ili filtrirati kolačiće možete pronaći u datoteci za pomoć vašeg preglednika ili putem takvih stranica kao što su: www.allaboutcookies.org.

    Uz to, imajte na umu da blokiranje kolačića možda neće u potpunosti spriječiti način na koji dijelimo podatke s trećim stranama, poput naših oglašivačkih partnera. Da biste ostvarili svoja prava ili onemogućili određenu upotrebu vaših podataka od strane ovih strana, slijedite upute u gore navedenom odjeljku "Oglašavanje putem ponašanja".

    Ne Pratite

    Imajte na umu da, budući da u industriji ne postoji dosljedno razumijevanje kako odgovoriti na signale "Ne prati", ne mijenjamo našu praksu prikupljanja podataka i upotrebe kada otkrijemo takav signal iz vašeg preglednika.

    Promjene

    Ova Pravila o privatnosti možemo povremeno ažurirati kako bismo odražavali, na primjer, promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

    Pritužbe

    Kao što je gore navedeno, ako želite uložiti pritužbu, kontaktirajte nas e-poštom ili putem pošte koristeći podatke navedene pod "Kontakt" gore.

    Ako niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu, imate pravo podnijeti žalbu nadležnom tijelu za zaštitu podataka. Ovdje možete kontaktirati svoje lokalno tijelo za zaštitu podataka ili naše nadzorno tijelo: [Dodajte podatke za kontakt ili web mjesto tijela za zaštitu podataka u vašoj nadležnosti. Na primjer: https://ico.org.uk/make-a-complaint/]

    Ažurirano: [Datum]